.

राजस्थान शिक्षक संघ प्रगतिशील पिण्डवाड़ा की सत्रारम्भ बैठक की गई आयोजित – चौहान raajasthaan shikshak sangh pragatisheel pindavaada kee satraarambh baithak kee gaee aayojit – chauhaan

पिण्डवाड़ा | [राजस्थान बुलेटिन] | राजस्थान शिक्षक संघ प्रगतिशील के प्रदेश मुख्य महामंत्री धर्मेंद्र गहलोत के निर्देशानुसार उपशाखा पिंडवाड़ा कार्यकारिणी की सत्रारंभ बैठक का आयोजन उपशाखाध्यक्ष मनोहरसिंह चौहान के नेतृत्व में किया गया।

 

संगठन के ब्लॉक अध्यक्ष चौहान ने बताया कि संगठन के सदस्यता अभियान हेतु क्षेत्रवार दलों का गठन किया जायेगा, साथ ही अभियान में शिक्षक समस्याओं का संकलन भी किया जायेगा।

 

संगठन के मंत्री रमेश दहिया ने समय पर वेतन वितरण की सुचारू व्यवस्था करने की बात की। उपाध्यक्ष अमित लोहार ने प्रारंभिक शिक्षा के शहरी स्कूलों में शिक्षक लगाने का मुद्दा उठाया।

 

जिला उपाध्यक्ष कांति लाल मीणा ने समय-समय पर बैठक करने और मोती राम देवासी ने 6 डी, स्टर्फिंग पैटर्न, शाला दर्पण पर सूचना अपडेट करवाने की मांग की। बैठक में प्रस्ताव बनाकर जिला कार्यकारिणी को भेजने का निर्णय लिया गया।

 

संगठन के मीडिया प्रभारी गुरुदीन वर्मा के अनुसार बैठक में मनोहरसिंह चौहान, रमेश दहिया, अमित कुमार, महेंद्रसिंह घडिया, मोतीलाल गरासिया, सुरेश गरासिया, अशोक मालवीय, कांतिलाल मीणा, नारायणसिंह देवड़ा, गोपाल रावल, सुरेशकुमार वसैटा, उम्मेद कंवर, सुशीला चौहान, इंद्रा, गणपत सिंह पंवार, शांतिलाल लोहार, मोतीराम रेबारी, नेनाराम गरासिया, मोहसिन खान, भैरूलाल वर्मा, हरि सिंह पंवार, खीमसिंह, लोकेश चारण, रविंद्र कस्वां सहित अन्य शिक्षक उपस्थित थे।

 

 

 

Session-opening meeting of Rajasthan Teachers’ Association Progressive Pindwara was held – Chouhan

 

 

Pindwara | [Rajasthan Bulletin] | According to the instructions of the State Chief General Secretary of Rajasthan Teachers’ Union Progressive Dharmendra Gehlot, the session-start meeting of the Pindwara Executive Committee was organized under the leadership of Deputy Branch President Manohar Singh Chauhan.

 

The Block President of the organization, Chouhan told that region wise parties would be formed for the membership campaign of the organization, along with the compilation of teacher problems would also be done in the campaign.

 

The organization’s minister, Ramesh Dahiya, talked about making smooth arrangements for timely disbursement of salaries. Vice President Amit Lohar raised the issue of appointment of teachers in urban schools of elementary education.

 

District Vice President Kanti Lal Meena demanded to hold meeting from time to time and Moti Ram Dewasi to update the information on 6D, Stuffing Pattern, Shala Darpan. In the meeting, it was decided to prepare a proposal and send it to the district executive.

 

According to the organization’s media in-charge Gurdeen Verma, the meeting was attended by Manohar Singh Chauhan, Ramesh Dahiya, Amit Kumar, Mahendra Singh Ghadia, Motilal Garasia, Suresh Garasia, Ashok Malviya, Kantilal Meena, Narayan Singh Deora, Gopal Rawal, Sureshkumar Vasita, Umaid Kanwar, Sushila Chauhan, Indra. , Ganpat Singh Panwar, Shantilal Lohar, Motiram Rebari, Nenaram Garasiya, Mohsin Khan, Bhairulal Verma, Hari Singh Panwar, Khim Singh, Lokesh Charan, Ravindra Kaswan and other teachers were present.

 

 

महंगी होती खाद से खेती करना मुश्किल mahangee hotee khaad se khetee karana mushkil

 

 

 

 

 

 


Back to top button